[13148] Kvarnen Söderhamn - lokalbokning och café

Tender notice overview

Procurement number
13148
Place of execution
Gävleborgs län
The procurement is carried out with procedure
Informal procedure
Procuring organisation
Söderhamns Kommun
Tender notice

Public notice: This is a public call for tenders.

Söderhamns kommun söker en koncessionshavare med helhetsansvar för lokalbokning och caféverksamhet på Kvarnen i Söderhamn. Upphandlingen sker genom en direktupphandling enligt lagen (2016:1147) om upphandling av koncessioner (LUK). Koncession innebär att verksamhetsrisken överförs till en entreprenör, en Koncessionshavare. Det innebär att Koncessionshavaren inte är garanterad att få tillbaka de kostnader som uppstår under utnyttjandet av koncessionen. I övrigt ligger verksamhetsrisken i att Koncessionshavaren förbinder sig till kraven i detta upphandlingsdokument. Kommunen betalar ingen ersättning till Koncessionshavaren under avtalstiden för utförandet av tjänsten, d.v.s. att driva verksamheten i Kvarnen. Koncessionshavarens ersättning består av rätten att ta betalt av besökarna. Du som är intresserad av att driva verksamheten på Kvarnen i Söderhamn skickar in en utförlig beskrivning på hur du vill utveckla och driva verksamheten i linje med lokalens inriktning. I övrigt är det upp till dig att beskriva vad du som Koncessionshavare vill bidra med ytterligare och om det är något som du tycker att Beställaren ska göra för att verksamheten ska kunna bedrivas på ett så bra sätt som möjligt utifrån kommunens mål med området.

Final day for submitting
1/17/2023
Last date for asking questions
1/9/2023
Tender valid until
4/17/2023
Deadline for submitting your tender
 Days  Hours  Minutes  Seconds

You can find more information by clicking Contract documents in the menu on the left and under the heading Create tender you can find information on how to submit your tender.

Category codes
CPV
55312000-0
Allmänna serveringstjänster
Nuts
SE313
Gävleborgs län

By registering interest on the page registration you will receive notifications via e-mail if changes occur. You can also notify the procurement officer if you decide to decline participation.