Supplier portal: Lexium Group AB

KORT OM LEXIUM GROUP AB

Lexium Group är moderbolag och sköter bla Inköp åt koncernens bolag.

Lexium Service Management är varumärket som gemensamt används på marknaden. De juridiska bolagen som ingår i Lexium-koncernen framgår i upphandlingen (urvalsfasen).

Lexium är en av de ledande svenska aktörerna inom Integrerad Facility Management, vilket kort sagt är att samordna en organisations alla kontors- och fastighetsrelaterade tjänster i en lösning. Enkelt för kunden, med en kontakt och allt i ett avtal som samlas på en faktura. Allting nås via ett nummer eller en portal.

Lexium levererar skräddarsydda lösningar av hög kvalitet till hyresgäster av kontor samt fastighetsägare i partnerskap med ett starkt nätverk av leverantörer som klarar höga kvalificeringskrav.

Det första steget i kvalificeringsprocessen att bli leverantör är nedan upphandling som är första steget i kvalificeringsprocessen.
Lexium har en löpande uppföljning av de leverantörer som ingår i vårt nätverk.

Den stora fördelen för de som ingår i Lexiums leverantörsnätverk är att Lexium bidrar med affärer, som oftast inte kommer ut på marknaden på annat sätt.

Please note that information regarding tender submission can be found in the contract documents for each respective procurement. For selective invitations, you need to be logged on with the same email-address as the invitation was sent to.

Lexium Group AB
Corporate id number
559237-1446

Address
Råsundavägen 20b

Post code
169 67  Solna

Country
SWEDEN

Email
affarssupport@lexium.se

Phone
010-210 45 00


Råsundavägen 20b, 169 67 SE Solna